2023 Yılında İhracatta bir adım önde olun! Whatsapp

2023 Yılında İhracatta bir adım önde olun!

2023 Yılında İhracatta bir adım önde olun!

2023 Yılında İhracatta bir adım önde olun!

2023'ün başlamasıyla birlikte Türkiye'nin ihracat beklentileri yükseliyor. Ülke genelindeki ekonomik yavaşlama şirketlerin uluslararası ticaret fırsatlarına odaklanmasını tetikliyor ve ihracat faaliyetlerinden en iyi şekilde yararlanmanın yollarını arıyorlar.

 

BESTAV olarak, uluslararası ticarete yön vermek söz konusu olduğunda şirketlerin doğru bilgi ve verilerle donatılmasının ne kadar önemli olduğunu anlıyoruz. Bu nedenle, işletmelere en iyi uluslararası ticaret istihbaratını sağlamada lideriz. Açık kaynaklardan ticaret verileri, gümrük verileri ve şirketlerin akıllı kararlar almasına yardımcı olan veri madenciliği sayesinde, size en hızlı şekilde hedef pazarınıza ulaştırmayı amaçlıyoruz. 

 

Veriler ancak doğru yorumlanabiliyorsa faydalıdır. BESTAV olarak müşterilerimize verileri doğru yorumlamaları ve sahip olduklarından en iyi şekilde yararlanmaları için ihtiyaç duydukları araçları sağlıyoruz. Verileri analiz etmemiz ve yorumlamamız sayesinde şirketler daha iyi stratejik kararlar alabilir ve ihracat potansiyellerini artırabilir.Bunun bir çok örneğini şimdiye kadar 10 un üzerinde ihracatı geliştirme kuruluşu ve Ticaret odası ile yaptığımız faaliyetlerde firmalarımız ile birlikte gördük. 

 

BESTAV hizmetlerinden faydalanarak  şirketler en iyi uluslararası ticaret istihbaratına erişebilir ve mevcut tüm verilerden tam olarak faydalanabilir. Akıllı kararlardan en fazla veriye kadar, ekibimiz terzilik usulü olarak  şirketlerin uluslararası ticaret faaliyetlerinde başarılı olmaları için ihtiyaç duydukları bilgileri sağlar. 

 

BESTAV olarak, Türkiye genelindeki işletmelerin ihracat faaliyetlerinden en iyi şekilde yararlanmalarına ve en yüksek ihracat potansiyellerine ulaşmalarına yardımcı olmak için buradayız. Hizmetlerimizin detayları için lütfen bize ulaşın. 

 

Saygılarımızla

Beştav Uluslararası Ticaret Danışmanlığı Ltd. Şti.